Εκτύπωση
PDF
Αυγ
05

Πορεία ποδηλάτων και πεζοπόρων στην Ουρανούπολη

podilato_517_355Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 20 Αυγούστου διοργανώνουν την πρώτη ποδηλατοπορία και πεζοπορία Ουρανούπολης, στο νομό Χαλκιδικής, στη διαδρομή από τα Νέα Ρόδα μέχρι και τα όρια του Αγίου Όρους. Την πορεία διοργανώνουν η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διαφύλαξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνόρων Αγίου Όρους, η Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών, οι Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης και οι Πολύχρωμοι Ποδηλάτες.


Ποδηλάτες και πεζοπόροι ενώνουν τις δυνάμεις τους, διεκδικώντας αξιοπρεπείς ποδηλατικές και πεζοπορικές υποδομές.

33x48podilatopezoAfisa4

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 20 Αυγούστου διοργανώνουν την πρώτη ποδηλατοπορία και πεζοπορία Ουρανούπολης, στο νομό Χαλκιδικής, στη διαδρομή από τα Νέα Ρόδα μέχρι και τα όρια του Αγίου Όρους.

Την πορεία διοργανώνουν η Πρωτοβουλία Πολιτών για τη διαφύλαξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής συνόρων Αγίου Όρους, η Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών, οι Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης και οι Πολύχρωμοι Ποδηλάτες.

Οι ποδηλάτες θα συγκεντρωθούν στη θέση "διώρυγα του Ξέρξη", στις 9:30 το πρωί, έξω από τα Ρόδα, ενώ για όσους δεν έχουν ποδήλατο υπάρχει και η δυνατότητα της ενοικίασης από τους διοργανωτές.

Οι πεζοί θα συγκεντρωθούν μισή ώρα αργότερα στον Πύργο της Ουρανούπολης, προκειμένου να διανύσουν μια διαδρομή 12 χιλιομέτρων.

 

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση