Μετακίνηση

 

Με το Κ.Τ.Ε.Λ και το Ι.Χ

Στην περιοχή του Στρατωνίου μπορεί να έρθει κανείς με Ι.Χ ή με τα λεωφορεία του Κ.Τ.Ε.Λ Χαλκιδικής, είτε μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ουρανούπολης, είτε μέσω της Εγνατίας οδού βγαίνοντας στην έξοδο της Ασπροβάλτας.
Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινούν λεωφορεία ανά δύο ώρες περίπου κατά μέσο όρο από το Κ.Τ.Ε.Λ Χαλκιδικής που βρίσκεται στο έβδομο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310316555).
Στο Κ.Τ.Ε.Λ Χαλκιδικής φτάνει κανείς σε 8 λεπτά περίπου με το Αστικό λεωφορείο Νο 36, το οποίο ξεκινά από την οδό Βούλγαρη (τέρμα γραμμής 31).
Δρομολόγια Κ.Τ.Ε.Λ Χαλκιδικής για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Ουρανούπολη.

Με αεροπλάνο

Ο κοντινότερος κρατικός αερολιμένας είναι αυτός της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Από εκεί μπορείτε να κατεβείτε σε οποιοδήποτε χωριό και ξενοδοχειακό κατάλυμα θέλετε με το αυτοκίνητο σας ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, taxi, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής αλλά και μεταφορές που γίνονται επιμέρους από τα ξενοδοχεία.

Με πλοίο

Το κοντινότερο λιμάνι με συνεχής δρομολόγια πλοίων είναι της Θεσσαλονίκης αλλά και της Καβάλας.
Δεν υπάρχουν δρομολόγια πλοίων για το Στρατώνι και τις περιοχές της Χαλκιδικής.

Με τρένο

Η Χαλκιδική δεν έχει σιδηροδρομικό δίκτυο.
Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αν αποφασίσετε να έρθετε με τρένο , θα πρέπει να φτάσετε στη Θεσσαλονίκη και από εκεί να μεταβείτε σε όποιο σημείο της Χαλκιδικής με ΚΤΕΛ ή Taxi.