Εκτύπωση
PDF
Μαϊ
30

O ABTTA στην περιοχή του Άθω Χαλκιδικής

Αρθρογραφος // Γραφείο Τύπου www.mountathosarea.org

mountathosotaptaxalkidiki

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

του

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΡΟ ΤΟΥ ΑΘΩ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

 

O ABTTA στην περιοχή του Άθω Χαλκιδικής!

Ελπιδοφόρο το μήνυμα για σύναψη νέων επαγγελματικών συνεργασιών

 

15 τουριστικοί πράκτορες – μέλη του ΑΒΤΤΑ (Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων & Γραφείων Βουλγαρίας) επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες την περιοχή του Άθω Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω και του γραφείου Ε.Ο.Τ. Βουλγαρίας.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η γνωριμία τους με όλες τις προσφερόμενες τουριστικές μορφές της περιοχής, καθώς και με τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχειακών και τουριστικών της επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε – μεταξύ άλλων - επαγγελματικό workshop, στο οποίο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να εξετάσουν ενδεχόμενες προοπτικές νέων συνεργασιών, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον των φιλοξενούμενων ήταν έκδηλο από την αρχή μέχρι το τέλος της 4ήμερης επίσκεψης. Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο, το οποίο τίμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος του ΗΑΤΤΑ και του HAPCO, κ. Δέσποινα Αμαραντίδου, τονίσθηκε ιδιαίτερα ο ρόλος των συνεργασιών ανάμεσα σε ομοειδείς φορείς και τέθηκαν οι βάσεις για το σχεδιασμό κοινών δράσεων προώθησης τουριστικών σχεδίων.

«Στόχο μας συνεχίζει να αποτελεί η (προς κάθε κατεύθυνση) ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, κ. Κώστας Παπαγεωργίου και συνεχίζει : «χτίζουμε την τουριστική μας προβολή πάνω σε υγιείς συνεργασίες, με κριτήριο το μέγεθος και την ποιότητα της επαγγελματικής απόδοσης. Θέλουμε το οικοδόμημά μας να είναι στέρεο και δυνατό, ώστε να αντέξει στον ανταγωνισμό και να μεταφέρει αισιόδοξα μηνύματα τους ευρωπαίους για το διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε».

Info_ABTTA_003

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση