Επικαιρότητα

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
21

Επιστολή του Λάζαρου Ξυδόπουλου στον Υπουργό για τις καταστροφές στο Στρατώνι

Αρθρογραφος // ο Λάζαρος Ξυδόπουλος

Πατήστε περισσότερα και διαβάστε όλη την επιστολή...

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
20

Κοντέινερ για τους άστεγους στο Στρατώνι

Αρθρογραφος // ο Τάσος Προδρόμου

thumb_isobox_2

Μία ανάσα 10 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα της 10ης Φεβρουαρίου  ήρθε να δώσει η εταιρία ΑΚΤΩΡ. Σήμερα το πρωί έφτασαν στο Στρατώνι τέσσερα κοντέινερ (isobox) για να μείνουν οι άστεγες οικογένειες που το σπίτι τους καταστράφηκε από την βιβλική καταστροφή της 10ης Φεβρουαρίου. Τα κοντέινερ είναι πλήρως εξοπλισμένα για να μείνει μία οικογένεια με νερό και θέρμανση.
Εκτύπωση
PDF
Φεβ
20

Επιστολές του δημάρχου κ.Μιχάλη Βλαχόπουλου προς Υπουργό Περιβάλλοντος και ΤΕΕ

Αρθρογραφος // το e-stratoni.gr

epistoles

Με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές στο Στρατώνι ο δήμαρχος του Δήμου Σταγείρων-Ακάνθου κ.Μιχάλης Βλαχόπουλος έστειλε επιστολές στην Υπουργό Περιβάλλοντος και στον πρόεδρο του ΤΕΕ Βορείου Ελλάδος ζητώντας την υποστήριξη τους στην αποκατάσταση των ζημιών και στην θωράκιση της περιοχής καθώς και στην διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν τις καταστροφές.

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
19

Στρατώνι: 9 μέρες μετά την καταστροφή

Αρθρογραφος // ο Βάϊος Μαυρίδης

thumb_stratoni_spiti_katast

Στο Στρατώνι λίγες ημέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα της 10ης Φεβρουαρίου, κάτοικοι και φορείς της περιοχής μετρούν τις πληγές τους προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές και τις συνέπειες. Ήδη έχουν απομακρυνθεί οι φερτές ύλες από τους δρόμους του χωριού και σιγά-σιγά θα καθαριστούν τα εσωτερικά των σπιτιών.

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
16

Κυβερνητικό κλιμάκιο στο Στρατώνι

Αρθρογραφος // ο Τάσος Προδρόμου

Επίσκεψη με επικεφαλής τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. Γιάννη Μαγκριώτη Κυβερνητικού Κλιμακίου στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Χαλκιδικής από την πρόσφατη Θεομηνία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.
Τον Υφυπουργό συνόδευαν η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς και οι βουλευτές του νομού Γιάννης Δριβελέγκας και Αργύρης Λαφαζάνης.