Επικαιρότητα

Εκτύπωση
PDF
Μαρ
09

Επίσκεψη στελεχών του ΛΑΟΣ στο Στρατώνι

Αρθρογραφος // ο Βάϊος Μαυρίδης

thumb_episkepsi_laos

Επισκέψεις σε πληγείσες περιοχές του νομού από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΛΑ.Ο.Σ. με επικεφαλής το βουλευτή Μαγνησίας Παύλο Μαρκάκη. Η περιοδεία ξεκίνησε από το Στρατώνι όπου βρέθηκαν στα σημεία της καταστροφής και ενημερώθηκαν από το δήμαρχο Σταγείρων Ακάνθου Μιχάλη Βλαχόπουλο και τον πρόεδρο του Τ.Σ. Νίκο Ζαγοράκη για το μέγεθος της καταστροφής και τις προσπάθειες που γίνονται αυτήν την περίοδο.

Εκτύπωση
PDF
Μαρ
02

Νέα επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στη Χαλκιδική

Αρθρογραφος // ο Τάσος Προδρόμου

episkepsi-klimakiou_01Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης, μαζί την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και της Περιφέρειας, επισκέφθηκαν τις πληγείσες από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, περιοχές της Χαλκιδικής.

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
27

Το κυβερνητικό κλιμάκιο ξανά στο Στρατώνι

Αρθρογραφος // ο Τάσος Προδρόμου

thumb_klimakio2Την Κυριακή 28/2/2010 θα επισκεφθεί για 2η φορά μέσα σε λίγες μέρες το κατεστραμμένο Στρατώνι, κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, τη Γ.Γ. Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας κα Λιονή και του κυβερνητικούς βουλευτές Αργύρη Λαφαζάνη και Γιάννη Δριβελέγκα.

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
23

Άμεση ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων

Αρθρογραφος // ο Βάϊος Μαυρίδης

Ο σχεδιασμός της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Στρατωνίου αυτό το διάστημα είναι το μείζον ζήτημα για την περιοχή. Ήδη ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού ενός ρέματος και διάνοιξης των δύο γεφυρών που βρίσκονται εντός του οικισμού. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κατεδαφιστεί η γέφυρα και να κατασκευαστεί εκ νέου καινούρια. Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα αντιμετωπίζονται πλήρως όποιες ποσότητες νερού και φερτών υλικών ρέουν στο συγκεκριμένο ρέμα.

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
23

Εκστρατεία αποκατάστασης των ζημιών 12 μέρες μετά

Αρθρογραφος // ο Βάϊος Μαυρίδης

Η διαδικασία αποκατάστασης των καταστροφών στο Στρατώνι συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς 12 ημέρες μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που είχαν ως αποτέλεσμα να βουλιάξει στη λάσπη το μεγαλύτερο τμήμα του χωριού. Σημαντική ήταν η συμβολή του δήμου Σταγείρων Ακάνθου, της νομαρχίας Χαλκιδικής και πολλών εθελοντών που έσπευσαν να προσφέρουν και αυτοί.