Επικαιρότητα

Εκτύπωση
PDF
Μαρ
11

Δυναμικό συλλαλητήριο ΥΠΕΡ της Επένδυσης Χρυσού

Αρθρογραφος // e-stratoni.gr

thumb_DSC00039

"Η βόρεια Χαλκιδική απαιτεί εργασία, Κάτω τα χέρια από τα Μεταλλεία"

Δυναμικό συλλαλητήριο διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη για να δηλώσει την συμφωνία της στην επένδυση χρυσού στη Βόρεια Χαλκιδική και για να ζητήσει απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις άδειες της επένδυσης. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα από όλες τις περιοχές του Δήμου.

Εκτύπωση
PDF
Μαρ
07

Αλυσίδες απαιτούνται στη Βόρεια Χαλκιδική

Αρθρογραφος // Τάσος Προδρόμου

thumb_alysidesΧιόνι πέφτει από το πρωί και στη βόρεια Χαλκιδική και σ΄όλη τη βόρεια Ελλάδα, το κρύο είναι τσουχτερό με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων να κάνουν λόγο για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειαστούν οι οδηγοί που θα κινηθούν στο οδικό δίκτυο της Βόρειας Χαλκιδικής.

Εκτύπωση
PDF
Μαρ
07

Διαμαρτυρία για τις ελλείψεις στο ΙΚΑ Στρατωνίου

Αρθρογραφος // Κατερίνα Σμυρλή από το XTV

thumb_ika_stratoniouΣτους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι του Στρατωνίου διαμαρτυρόμενοι για  τις ελλείψεις τις διοικητικές και υγειονομικές μονάδες του ΙΚΑ. Αν και το ΙΚΑ Στρατωνίου είναι ένα από τα πιο παλιά στη περιοχή, σήμερα έχει φτάσει να δουλεύει με τους μισούς γιατρούς σε σχέση με τις οργανικές του θέσεις και με 3 μόλις άτομα στις διοικητικές του υπηρεσίες όπου προβλέπονται 14 άτομα προσωπικό.

Εκτύπωση
PDF
Φεβ
18

Στρατώνι 1 χρόνος μετά την Καταστροφή

Αρθρογραφος // Αργυρή Μαγγλάρη από το XTV

slide_50imeres

Ένας χρόνος πέρασε από τις καταστροφικές πλημμύρες που είχαν θάψει το Στρατώνι κάτω από τόνους λάσπης. Περιουσίες, σπίτια και καταστήματα είχαν καταστραφεί ολοσχερώς και το Στρατώνι πάλεψε με τα δικά του μέσα για να επουλώσει τις πληγές. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκτύπωση
PDF
Φεβ
03

European Goldfields: Ανακάλυψε νέο κοίτασμα χρυσού στη Χαλκιδική

Αρθρογραφος // capital.gr

eg_logo

Κοίτασμα υψηλής περιεκτικότητας σε χρυσό στην περιοχή Πιάβιτσα της Χαλκιδικής ανακάλυψε –στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος εξόρυξης– ο όμιλος καναδικών συμφερόντων European Goldfields (ελέγχει κατά 95% την Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.). Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι γεωτρήσεις έχουν αποκαλύψει ότι το υπέδαφος της Πιάβιτσα είναι πλούσιο σε...