Ανακοινώσεις

Εκτύπωση
PDF
Απρ
25

Εντυπωσιακά μεγάλο το ποσοστό της πληρότητας των ξενοδοχείων στην περιοχή του Άθω, τις ημέρες του Πάσχα

Αρθρογραφος // Γραφείο Τύπου www.mountathosarea.org

organismos_touristikis_anaptyksisΣτο 84% ανήλθε η πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής του Άθω Χαλκιδικής το τετραήμερο των διακοπών του Πάσχα, ενώ όλα τα ξενοδοχεία άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν επισκέπτες από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αλλά και τη βαλκανική χερσόνησο.

Εκτύπωση
PDF
Απρ
22

Κυκλοφόρησε η Νεικοπτελέμα Μαρτίου

Αρθρογραφος // Σύλλογος Πολιτισμού Στρατωνίου

neikoptelemaΚυκλοφόρησε το 51ο τεύχος της Νεικοπτελέμας, της μηνιαίας εφημερίδας του Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου. Διαβάστε ολόκληρο το τεύχος εδώ
Εκτύπωση
PDF
Ιαν
12

Κοπή πίτας Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου

Αρθρογραφος // ο Τάσος Προδρόμου

sps_pita_2011Ο Σύλλογος Πολιτισμού Στρατωνίου σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας για το έτος 2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Α.Ε.Δ. το Σαββάτο 22 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 21:00 συντροφιά με το πενταμελές σχήμα της βάρδιας σε μια βραδιά με ελληνικό έντεχνο & λαϊκό τραγούδι.

Εκτύπωση
PDF
Νοε
24

Έναρξη ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης για το επενδυτικό σχέδιο της "Ελληνικός Χρυσός" στη Χαλκιδική

Αρθρογραφος // το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση που αφορά στο επενδυτικό σχέδιο της «Ελληνικός Χρυσός», μετά από την πρόσφατη υπηρεσιακή διαβίβαση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στη Νομαρχία ξεκινά το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 στη Χαλκιδική.

Εκτύπωση
PDF
Νοε
22

Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Ελληνικός Χρυσός

Αρθρογραφος // το Γραφείο Τύπου της Ελληνικός Χρυσός

thumb_eisodos_ellinikos_xrysosΓια την διευκόλυνση της δημόσιας διαβούλευσης επί του επενδυτικού σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός, η εταιρεία ανήρτησε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στο διαδίκτυο .
Συνημμένα σας αποστέλλουμε τους συνδέσμους του συνόλου της ΜΠΕ όπως έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας &ι Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).
Παρακαλούμε η ανάρτηση να διατηρηθεί σε σταθερό σημείο και να μην ακολουθεί τη ροή των υπολοίπων αναρτήσεων καθόλη τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης.
Επώνυμα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα.